5 Λάθη που κάνουμε στην αρχή μιας σχέσης (ή αλλιώς πώς να μην κάνεις αυτά που κοροϊδεύεις)

8G2A1657Ξέρω πως όλοι κουβαλάμε τα φορτία μας, και τον καιρό που είμαστε μόνες καταστρώνουμε σχέδια για το πόσο γαμάτες θα είμαστε στην επόμενη σχέση, αλλά και πόσο αυστηρές στα θέλω μας.

Έτσι ξεκινούν τα λάθη.

Τα ίδια κάνω και εγώ, μην φανταστείς.

Είπα λοιπόν να μαζέψω τα 5 πιο συνήθη λάθη μας για να τα δούμε και να διδαχθούμε από αυτά ( ομαδική ψυχοθεραπεία δηλαδή)

1. Μιλάμε για τους πρώην μας: μπορεί να μιλάμε με τα καλύτερα ή τα χειρότερα λόγια αλλά πραγματικά δεν ξέρεις σε ποιόν απευθύνεσαι στην αρχή της σχέσης. Ίσως το πάρει πολύ στραβά, ίσως είναι Βουδιστής.

2. Οι νέες μας σχέσεις δεν είναι φίλοι μας να καθόμαστε να λέμε τον πόνο μας για όλα. Επειδή βρέθηκε ένας άνθρωπος από τους δεκάδες ακατάλληλους που γνώρισες δεν σημαίνει ότι ήρθε η ώρα για εξομολόγηση.

3. Αυτά που έχεις να πεις ίσως δεν ενδιαφέρουν κανέναν να τα ακούσει. Όλοι κολλάμε σε πράγματα που σκεφτόμαστε ανάμεσα στις σχέσεις, φτιάχνοντας σενάρια χωρισμών, ιδανικών σχέσεων, χρονοδιαγραμμάτων. Δεν ενδιαφέρουν κανένα οι υστερίες μας. Βγες για καφέ με τα κορίτσια.

4. Μην κάνεις δηλώσεις. Όταν λέω δηλώσεις εννοώ, «είμαι έτσι», «θέλω αυτό» κτλ. Περίμενε λίγο, δεν είναι η ώρα.

5. Εδώ θα σε παρακαλέσω να πιάσεις σφιχτά το ποντίκι και να πάρεις μια βαθιά ανάσα… Λοιπόν, δεν ρωτάμε – στην αρχή ειδικά – πως βλέπει τη ζωή του. Ξέρω, τρώγεσαι να ρωτήσεις αλλά δεν είναι η ώρα. Αργότερα. Έτσι και αλλιώς από μικρά πράγματα θα καταλάβεις πως βλέπει την ζωή και την σχέση.

Ήρεμα λοιπόν και όμορφα και όπως λέει ένας φίλος ότι είναι να γίνει θα γίνει.

(Τα γράφω για να τα ακούω και εγώ)

ihn2w fashion moment:

Στο post φοράω ένα cardigan της μητέρας μου, που το αντέγραψε η αδερφή της γιαγιάς μου από Γάλλο σχεδιαστή γύρω στα 70s.
Αν έχεις απορίες σχετικά με outfits μπορείς να μου στείλεις τις ερωτήσεις σου εδώ

Δες αναλυτικά τις υπηρεσίες μας σε αυτό το link

8G2A1588

8G2A1594

8G2A1627

Leave a Reply