Σάββατο πρωί στο σπίτι της Νατάσσας με τσάι και κις λορέν. Ως γνωστόν, η κουβέντα ξεκινά μπροστά από την ντουλάπα της. Μόδα, ρούχα και τα σχετικά. Μαζί λοιπόν με τις κις λορέν βούτηξα ρίξαμε και μια πρώτη ματιά στα outfits που προτιμούσε η ίδια μέχρι τότε. Γιατί αυτά πάνε μαζί. Φαγητό, τσάι, κουβέντα και μόδα. Της ζήτησα λοιπόν να μου δείξει τι δεν φοράει για να αρχίσουμε την φωτογράφιση, γιατί σύντομα θα έφευγε για τα Λονδίνα.

Μου έδειξε λοιπόν ένα αντιανεμικό του φίλου της το οποίο της άρεσε αλλά δεν το φορούσε. Ήρθε λοιπόν στο μυαλό μου το outfit που βλέπεις παρακάτω, μέσα από την σκέψη ότι τα αντιανεμικά ή πιο σικ, anorak, δεν είναι για το γυμναστήριο ή για τα jeans μόνο, είναι για να εξοστρακίζουν μια κοριτσίστικη εμφάνιση και να την αναγάγουν σε teen vogue φάση.

Το ότι η Νατάσσα βρήκε το που θα γίνει η φωτογράφιση είναι στα πολλά συν της όπως και η ομορφιά της. Το ότι τα χρώματα του outfit έδεσαν με τα χρώματα του γκραφίτι και είναι σαν μια αναδυόμενη street Αφροδίτη, αυτό ήταν κάτι το αναπάντεχο.

Θέλεις να σε βοηθήσουμε με τις αγορές σου;